Ειδήσεις

Κρήτη: Ποιός βρίσκεται "πίσω" από το τραγικό τροχαίο

Τραγική ειρωνεία καθώς "πίσω" από την θανάσιμη παράσυρση του 70χρονου στο δρόμο του Αρκαλοχωρίου, βρίσκεται γνωστό πρόσωπο.

Λύθηκε το μυστήριο με την παράσυρση του 70χρονου στο δρόμο του Αρκαλοχωρίου που οδήγησε στο θάνατο τον ηλικιωμένο άνδρα. Ένας 67χρονος γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη για την παράσυρση του άτυχου 70χρονου με το αυτοκίνητό του και οδηγήθηκε για ανάκριση ώστε να πέσει περισσότερο "φως" στην υπόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είναι κατα τραγική ειρωνεία συγγενικό πρόσωπο του θύματος και συγκεκριμένα συμπέθερος.

Ο 67χρονος παρουσίασε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα και πως βρέθηκε ξαφνικά να τραυματίζει θανάσιμα με το αυτοκίνητο του τον άνδρα. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους περιστατικά ο 67χρονος έρχεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου και από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του ανατράπηκε λόγω του τροχαίου που οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το neakriti.gr o 70χρονος άνδρας σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν παρασύρθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αρκαλοχωρίου - Παναγιάς. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός που τον παρέσυρε αρχικά αναζητήθηκε από την αστυνομία, που τελικά τον συνέλαβε.  

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια