Ειδήσεις

Mητσοτάκης: Δεύτερη ημέρα περιοδείας, τι έγραψε στο Τwitter

Δεύτερη ημέρα περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη. Τι έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο twitter.

Μετά την ηγετική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας και το πανηγυρικό κλίμα για τους οπαδούς του κόμματος, ακολουθούν σήμερα επαφές σε Ηράκλειο και Λασίθι για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης  συμμετέχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.Ο κ.Μητσοτάκης έφτασε στο Επιμελητήριο λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της Τρίτης όπου τον υποδέχτηκαν το προεδρείο και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Σε κάθε του βήμα συνοδεύει τον κ.Μητσοτάκη και ο γραμματέας της ΠΕ Λευτέρης Αυγενάκης.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη βρέθηκε στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Η περιοδεία κλείνει στον Άγιο Νικόλαο στον οποίο έφτασε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι όπου έχει επαφές με το δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό και σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΑΓ.ΜΗΝΑΣ

Οι υποσχέσεις για τα μεγάλα έργα

Υπενθυμίζεται ότι ο .Μητσοτάκης έχει εκφράσει τις προθέσεις του για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, το Καστέλι, είχε δείξει από νωρίς το πρωί ο κ.Μητσοτάκης .«Είναι απολύτως κρίσιμο για την αναπτυξιακή δυναμική της Κρήτης να αποκτήσει ένα καινούργιο σύγχρονο αεροδρόμιο, ώστε να προσελκύσει περισσότερες πτήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έθεσε ακόμη ως απόλυτη προτεραιότητα μαζί με το αεροδρόμιο και τον ΒΟΑΚ.

Δείτε τι έγραψε στο twitter:


>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δείτε το βίντεο από την πρώτη ημέρα της περιοδείας

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Λίγο πριν ολοκληρώσει την διήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με βουλευτές και παράγοντες του τόπου και να αφουγκραστεί από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Λασιθίου στην καθημερινότητα τους.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια