default-image

Ρέθυμνο: Ιδρύθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανωγείων

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ιδρύθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανωγείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδρύθηκε στα Ανώγεια Ρεθύμνου ο ?Εμπορικός Σύλλογος Ανωγείων? με την έγκριση και του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου, με μέλη, επιχειρήσεις, οι οποίες σε πρώτη φάση αριθμούν τις τριάντα.

Πρόκειται για μία προσπάθεια συνένωσης κλαδικά των επιχειρήσεων στα ορεινά Ανώγεια, προσπάθεια η οποία τελικά έφερε αποτελέσματα τις προηγούμενες ημέρες.

«Πιστεύουμε πως ήταν αναγκαίος ο σύλλογος για την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής. Είναι δεδομένη η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και θα υπάρξει από όλους εμάς στο δήμο κάθε βοήθεια η οποία θα είναι αναγκαία για την επίτευξη των στόχων του εμπορικού συλλόγου μας», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Μανόλης Καλλέργης, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι, όλες οι μορφές επιχειρηματικής δραστηριότητας, από ένα καφενείο μέχρι μία τουριστική μονάδα, συνεργάζονται, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής, από κοινού να επωφεληθούν προγραμμάτων και να συμβάλλουν στην άνθηση της τοπικής κοινωνίας, αγοράς και οικονομίας.

Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Τάσος Σταυρακάκης, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή για τη δημιουργία του εμπορικού συλλόγου από πλευράς του αντιδημάρχου Ανωγείων Δημήτρη Πασπαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News