Ειδήσεις

Τι είπε ο αστυνομικός που φυλακίστηκε για τη δολοφονία

Ο 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε στους συναδέλφους του τη δολοφονία του οδηγού ταξί, μετά τη λήξη της 48ωρης προθεσμίας που είχε ζητήσει, προσήλθε το πρωί της Δευτέρας, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή Καστοριάς, προκειμένου να απολογηθεί.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του φέρεται να επέμεινε σε αυτά που αρχικά είχε καταθέσει, στην ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, δηλαδή πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων που έχει και οι «προσωπικές διαφορές» με το θύμα.

Μετά την απολογία του, η οποία διήρκησε πέντε ώρες, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο ειδικός φρουρός κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Φελιού, στα Γρεβενά, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΟΚ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΑΞΙΤΖΗ, ΗΤΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ

Παρόντες στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς ήταν οι γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι χθες, Κυριακή, με επιστολή τους ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας συνάδελφοι του θύματος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απέκλεισαν για 15 λεπτά με τα ταξί τους την κεντρική είσοδο και τον δρόμο έξω από το δικαστικό μέγαρο Καστοριάς, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Πηγή: in.gr

Σχόλια