default-image

Όταν ένα αγοράκι άθελα του ράγισε την καρδιά της μαμάς του

Γυναίκα & παιδί
Όταν ένα αγοράκι άθελα του ράγισε την καρδιά της μαμάς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Quin ήξερε ότι η ερώτηση του γιου της ήταν απλή. Και ήξερε ότι ο μικρός δεν ήθελε να τη στεναχωρήσει. Αλλά τα λόγια του τη γέμισαν δάκρυα.

«Μαμά, ξέρεις κάτι; Συνειδητοποίησα ότι είμαι αρκετά μεγάλος για να πάω κατασκήνωση αυτό το καλοκαίρι! Μπορώ; Θα φύγω από το σπίτι μας και την πόλη μας και θα λείψω για 4 μέρες και 3 νύχτες!»της είπε όλο ενθουσιασμό.

Και τότε η ίδια, όπως έγραψε στο Facebook, γύρισε από την άλλη για να μη τη δει ο γιος της, καθώς σκούπιζε τα δάκρυά της. Όταν προσπάθησε να καταπιεί τον λυγμό της, ο  μικρός συνέχισε ανυπόμονα «Μαμά δεν απαντάς, μπορώ να πάω;» κάνοντας το ακόμη πιο δύσκολο.

Εκείνη υποσχέθηκε να μιλήσει στον πατέρα του και απέφυγε τόσο να απαντήσει όσο και να έχει απευθείας οπτική επαφή με το παιδί.

«Όπως έφευγε, ένιωθα ανακούφιση» έγραψε στο Facebook, διηγούμενη την ιστορία που τη γέμιζε στεναχώρια.

Η ίδια αναρωτιόταν, «Είμαι εγώ έτοιμη; Φτάσαμε σε αυτό το σημείο που δεν τον απασχολεί να τον καληνυχτίσω και να τον φιλήσω; Είμαι έτοιμη να δω τον γιο μου να ανεξαρτητοποιείται; Κι εκείνος είναι έτοιμος να φύγει από το σπίτι και να μην είναι λυπημένος; Φανταστικό, τέλειο να τον βλέπω να μεγαλώνει... Αλλά γιατί νιώθω ένα κενό στο στομάχι; Συμβαίνει. Τον χάνω. Με τον τρόπο που πρέπει. Μεγαλώνει. Και ούτε μπορώ, ούτε θέλω να τον σταματήσω».

Την ώρα που ξάπλωσε στο κρεβάτι του ο πιτσιρικάς την ξαναρώτησε και εκείνη αποφάσισε να είναι μαζί του ειλικρινής. Του είπε ότι μπορεί να πάει, αλλά αυτό την κάνει να νιώθει λίγο θλιμμένη... Και  τότε ο γιος της χωρίς δεύτερη σκέψη της είπε «Αν σε κάνει να νιώθεις θλιμμένη, τότε δε θα πάω, μαμά».

Και η Quin γράφει τελειώνοντας την ανάρτηση της:

«Και τότε ήταν που η καρδιά μου έσπασε. Γιατί ήξερα ότι το εννοούσε. Ήταν αρκετά μεγάλος για να πάει. Έτοιμος ή όχι, θα φύγει. <3 

Ευχαριστώ Θεέ μου για το δώρο που μου έδωσες, αυτά τα πολύτιμα παιδιά. Να μην πάρω ποτέ δεδομένη τη δύναμη και την επιρροή μου επάνω τους στα χρόνια που θα τα έχω ακόμη σπίτι μου. Και να μην ξεχάσω ποτέ, πόσο σύντομα είναι αυτά τα χρόνια. Ακόμη και στις δύσκολες μέρες που θα μου φαίνονται ατελείωτες... Να έχω πάντα τη δύναμη να χρησιμοποιήσω τον χρόνο μου και την επιρροή μου σε αυτα, με σύνεση και σοφία».

Πηγή: mothersblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News