default-image

Επίθεση οπαδών Ιωνικού σε Καλοπήτα

Ποδόσφαιρο
Επίθεση οπαδών Ιωνικού σε Καλοπήτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άμεση απομάκρυνση του Ηλία Καλοπήτα από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Προοδευτική ζητούν με ανακοίνωσή τους οι Rangers.

Οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» καλούν τον νεαρό τεχνικό να παραιτηθεί, ενώ εξέφρασαν την στήριξή τους στη διοίκηση. Τέλος, έδωσαν σύνθημα ανασυγκρότησης, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, για να μη χαθεί ο στόχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του Ιωνικού μετά την ντροπιαστική ήττα στον Κορυδαλλό ΑΠΑΙΤΕΙ την απομάκρυνση του προπονητή.

Η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας ΔΕΝ μπορεί  πλέον να κουκουλώνεται με την δικαιολογία ότι είμαστε πρώτοι. Καλοπήτα είσαι ανεπιθύμητος, παραιτήσου αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια.

Σύσσωμος ο κόσμος του Ιωνικού όμως, ΣΤΗΡΙΖΕΙ την Διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τους Αποστόλου, Σιακάρα (ο άνθρωπος που έχει βρεθεί τρία χρόνια δίπλα στην ομάδα σε δύσκολες στιγμές), Κουγιτέα και θα συνεχίσει να τους στηρίζει μέχρι το τέλος.

Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Υπάρχει πολύς δρόμος και θα πρέπει η Διοίκηση να φερθεί ανάλογα στους παίκτες για την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Να τραβηχτούν αυτιά και να πέσουν πρόστιμα για το σημερινό χάλι.

Συνεχίζουμε μαζί ενωμένοι!

Υ.Γ. Καλοπήτα πάρε δρόμο!

Υ.Γ. 2 Στα του παιχνιδιού θα αναφερθούμε αναλυτικά σύντομα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News