default-image

Μαθητές Δημοτικού πλημμύρισαν με χαρά τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Μαθητές Δημοτικού πλημμύρισαν με χαρά τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενες φωνές, γέλια, φωτογραφίες και πολλές απορίες πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV από την επίσκεψη των παιδιών του 28ου και 57ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Οι μικροί μαθητές εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις και έκαναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV (τηλεόραση, ράδιο 9,84,  ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και neakriti.gr για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία που μας πρόσφεραν!  Αυτή η σχέση υπάρχει, διατηρείται και συνεχίζεται εδώ και πολλά πολλά χρόνια… Τα συναισθήματα χαράς, ενδιαφέροντος, ενθουσιασμού διαγράφονται και σ' αυτή την επίσκεψη στα πρόσωπα των παιδιών!!! Εντελώς φυσικά, απρόκλητα, ανεπιτήδευτα, αληθινά! Το ενδιαφέρον των παιδιών στο maximum, οι ερωτήσεις «βροχή». Η χαρά και η ικανοποίηση από την περιήγηση, απερίγραπτη! Τι να πει λοιπόν κανείς για τη χαρά που ένιωσαν; Ίσως ένα μεγάλο, αληθινό, παιδικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Με αυτή τη σύντομη επιστολή ο κ. Γιάννης Σταματάκης, εκπαιδευτικός και συνοδός των μικρών μαθητών θέλησε να καταγράψει τα συναισθήματα παιδιών και δασκάλων για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News