default-image

Παπαδόπουλος: "Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και το αποτέλεσμα "κρατάει" ο Νίκος Παπαδόπουλος από τη χθεσινή επικράτηση του ΟΦΗ στην έδρα του Πανελευσινιακού.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ακόμη ότι η ομάδα του πρέπει να μπαίνει με μεγαλύτερη ένταση και στο πρώτο 45λεπτο: «Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε τα πρώτα 45 λεπτά γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα και με την αλλαγή του Βαλλιάνου ήρθαν τα δύο γκολ που έκριναν το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, κυρίως στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου πρέπει να έχουμε καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερη ένταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Σίγουρα είναι δύσκολο το ότι βρισκόμαστε πίσω. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Είμαστε μια ομάδα με "βαριά" φανέλα, πρέπει να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια και οι αντίπαλοί μας να χάσουν βαθμούς».

Ο Βαζάκας

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Βαζάκας, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: «Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες, όμως δεν μπορείς να υπολογίσεις το πότε θα κάνεις το λάθος. Δεχτήκαμε αδικαιολόγητα το πρώτο γκολ, καθώς υπήρξε η αδράνεια από τους αμυντικούς μας. Από εκεί και πέρα, όταν αντίπαλος είναι ο ΟΦΗ, προσπαθείς να αντιδράσεις αλλά ανοίγεις τους χώρους. Ο ΟΦΗ έχει εναλλακτικές επιλογές και να παίξει όπως θέλει για να πάρει το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News