default-image

ΑΟΚ Χανιά-Μεσαρά και Κύδων-Δειλινό τα ζευγάρια των πλέι οφ

Μπάσκετ
ΑΟΚ Χανιά-Μεσαρά και Κύδων-Δειλινό τα ζευγάρια των πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΟΚ Χανιά ως πρώτος, ο Κύδων ως δεύτερος, το Δειλινό ως τρίτο και η Μεσαρά ως τέταρτη συμπληρώνουν το παζλ των πλέι οφ του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών.

Κατά τη σημερινή τελευταία αγωνιστική, το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στα παιχνίδια Δειλινό-Ιεράπετρα και Μεσαρά-Κύδων, τα οποία και έκριναν την τετράδα που συνεχίζει στα πλέι. Το Δειλινό νίκησε εύκολα με 82-50 την Ιεράπετρα στο κλειστό της Αλικαρνασσού, ενώ και ο Κύδων νίκησε άνετα με 67-48 την Πεδιάδα. Οι νικητές «κλείδωσαν» την τετράδα αφήνοντας εκτός τον Ηρόδοτο που είχε ρεπό.

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι κορυφής, ο ΑΟΚ Χανιά βρέθηκε να χάνει με 31-19 στο 20', όμως στο δεύτερο ημίχρονο με επική ανατροπή πήρε τη νίκη με 43-49 και την πρωτιά που του δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στη 2η θέση προέκυψε τριπλή ισοβαθμία με τον Κύδωνα να καταλαμβάνει τη 2η θέση, το Δειλινό την 3η και τη Μεσαρά την 4η με βάση το γκολ αβερέιτζ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα ζευγάρια που προκύπτουν στα πλέι οφ είναι ΑΟΚ Χανιά-Μεσαρά με τις δύο ομάδες να είναι 1-1 στις νίκες (μεταφέρονται τα μεταξύ τους παιχνίδια της κανονικής περιόδου) και Κύδων-Δειλινό με τους Χανιώτες να έχουν αβαντάζ καθώς ξεκινούν με 2-0 στις νίκες.

Στον τελικό θα προκριθούν οι ομάδες που θα φτάσουν στις τρεις νίκες επί των αντιπάλων τους.

Τα αποτελέσματα

Μεσαρά-ΑΟΚ Χανιά      43-49

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AOK Xανιά      25      14      918-806

Ακαδημία Ρεθ.      13      14      598-853

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

ΑΟΚ Χανιά-Μεσαρα      1-1

Κύδων-Δειλινό            2-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News