default-image

Αύριο Δευτέρα στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Αύριο Δευτέρα στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες απέμειναν για την κάθοδο του προέδρου της γαλάζιας παράταξης, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Το Ηράκλειο και το Λασίθι θα επισκεφτεί αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη ο πρόεδρος της Ν.Δ., στο πλαίσιο της προγραμματισμένης διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Στη συνέχεια, θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους της Κρήτης στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου θα παραστεί, ενώ θα ακολουθήσει η ομιλία τους στις 7:30 στο Κινηματοθέατρο «Αστόρια», στο Ηράκλειο.

Στο επίκεντρο της ομιλίας του

Στο επίκεντρο της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στο Κινηματοθέατρο "Αστόρια" το βράδυ της Δευτέρας θα βρεθεί η Κρήτη, σύμφωνα με τον γραμματέα της ΠΕ του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη κ. Μητσοτάκης, θα αναφερθεί στην Κρήτη της επόμενης ημέρας και πώς την έχει στο μυαλό του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί στα έργα, στις υποδομές και τον πρωτογενή τομέα, ενώ θα γίνει αναφορά, όπως είπε ο κ. Αυγενάκης και στα τροχαία της Κρήτης.

Ωστόσο ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Δε θα ακούσετε λόγια ευχάριστα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνηθίζει να μιλάει πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, γιατί γνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα είναι μία ημέρα δύσκολη».

Ο κ. Αυγενάκης επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη, στις εκλογές, εκτιμώντας ότι η επόμενη κυβέρνηση είναι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στη διαχείριση του μεταναστευτικού τονίζοντας πως η συμφωνία Μουζάλα είναι κενή περιεχομένου.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου

Τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενώ θα παραστεί αμέσως μετά στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Η περιοδεία του θα κλείσει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News