default-image

Πανικός για μία θέση εργασίας δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον

Life
Πανικός για μία θέση εργασίας δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο δημοφιλής γαλαζοαίματη εντός και εκτός Βρετανίας, η Κέιτ Μίντλετον, ζητά νέα ιδιαιτέρα, δηλαδή προσωπική βοηθό, η οποία στην ουσία θα είναι μια γκλάμουρ υπηρέτρια.

Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι αυτή η (μάλλον) τυχερή θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε μια πριγκίπισσα είναι αρκετό για να προκαλέσει πανικό στα social media.

Αυτό το άτομο θα είναι η σκιά της Δούκισσας, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της τακτοποιώντας όλα όσα χρειάζεται. Ο λόγος που υπάρχει αυτό το άνοιγμα είναι ότι η τρέχουσα βοηθός της Κέιτ, η Rebecca Deacon που βλέπεται δίπλα της στις φωτογραφίες, εγκαταλείπει τη θέση της δίπλα στην Κέιτ μετά από πολλά χρόνια αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Η επίσημη ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται όλες οι θέσεις εργασίας του παλατιού, δεν έχει ανεβάσει ακόμα την σχετική αγγελία, ωστόσο δεν θα αργήσει.

Όσο για τα προσόντα που απαιτεί η θέση, προφανώς αυτά είναι διακριτικότητα, οργανωτικότητα και ιδιαίτερα προσόντα στο να θυμάται ονόματα. Γιατί; Απλά γιατί θα πρέπει να διαθέτει την ικανότητα να ενημερώνει εγκαίρως τη Δούκισσα για το ποιος είναι απέναντί της σε κάθε της επίσκεψη.

Μάλιστα, η κατάλληλη υποψήφια θα πρέπει να είναι σε θέση να της ψιθυρίζει στο αυτί χωρίς να αποσπά την προσοχή των γύρω της.

Παράλληλα, θα πρέπει να είναι ικανή στη διοργάνωση εκδηλώσεων, συναντήσεων και διαφόρων υποχρεώσεων.

Και να έχει ευέλικτο ωράριο, να μην φοβάται να αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, αφού η θέση θα έχει και πολλά ταξίδια.

Ουσιαστικά, αυτή η γυναίκα θα οργανώνει όλο το πρόγραμμα της πριγκίπισσας.

Φυσικά, η είδηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Twitter με τις υποψήφιες να κάνουν ουρά... Και όχι τόσο από Αγγλίδες υποψήφιες, αλλά και από γυναίκες που είναι πρόθυμες να αλλάξουν χώρα για χάρη της Κέιτ.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News