Ειδήσεις

13χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από καραμπίνα

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Σαλαμίνας από καραμπίνα, όταν μαζί με τον 16χρονο φίλο του περιεργάζονταν το συγκεκριμένο όπλο.

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων, νοσηλεύεται ένα 13χρονο αγόρι με τραύμα από κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι.

Ο σοβαρός τραυματισμός φαίνεται να προήλθε, όταν το μικρό αγόρι βρισκόταν στο σπίτι ενός 16χρονου φίλου του και περιεργάζονταν το κυνηγετικό όπλο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως μεταφέρθηκε από τη Σαλαμίναπου σημειώθηκε το περιστατικό στο Νοσοκομείο Παίδων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο πατέρας του 16χρονου κατείχε παράνομα την καραμπίνα, δεν την είχε δηλώσει, ενώ το όπλο βρισκόταν σε σημείο με εύκολη πρόσβαση για τα δύο παιδιά.

Όταν ο πατέρας του 16χρονου πήγε στο νοσοκομείο για να δει πως είναι η υγεία του τραυματισμένου αγοριού, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια