default-image

Η Παρί στηρίζει τον Έμερι και αφήνει αιχμές για τη διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Η Παρί στηρίζει τον Έμερι και αφήνει αιχμές για τη διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, παρείχε μέσω συνέντευξης στην "Parisien" απόλυτη στήριξη στον Βάσκο τεχνικό, Ουνάι Έμερι και επέρριψε ευθύνες στη διαιτησία κατά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

"Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας έχει την ευθύνη του. Εγώ ως πρόεδρος, οι αθλητικοί διευθυντές, ο τεχνικός, φυσικά οι παίκτες. Από την ημέρα που ήρθε στο Παρίσι, ο Έμερι δουλεύει έντονα κάθε ημέρα για να βελτιώσει την ομάδα. Τώρα, πρέπει να μάθουμε από τις αποτυχίες μας και να μην αντιδράσουμε αυθόρμητα. Μίλησα έντονα με τον προπονητή τις τελευταίες ημέρες. Ο Ουνάι έχει ποιότητα και τον πιστεύουμε. Έχει όλη τη στήριξή μου.

Διαχειριστήκαμε άσχημα το ματς, διαχειριστήκαμε με το χειρότερο τρόπο τα τελευταία οκτώ λεπτά. Και είναι στις αρχές μου να μην μιλώ για διαιτητές. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό με μια καλύτερη διαιτησία.

Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται και οι διαιτητές πρέπει να το γνωρίζουν. Δεν υπάρχει χώρος για νεύρα. Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι στον Ντι Μαρία, από το οποίο θα μπορούσε να γίνει το 3-2. Για να μην μιλήσω για το πέναλτι στον Σουάρες", υποστήριξε ο Αλ-Κελαϊφί σε συνέντευξή του στην "Parisien".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News