Ειδήσεις

Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για κλοπές

Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν και συγκεκριμένα δύο στο Ρέθυμνο και μία στο Ηράκλειο, με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν 24χρονο αλλοδαπό, έναν 27χρονο ημεδαπό και έναν 48χρονο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία εξιχνιάστηκε, ακόμα μια υπόθεση κλοπής, στο Ηράκλειο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ημεδαπού και αλλοδαπού), για κλοπή.

Σε συνέχεια του από 10.03.2017 Δελτίου Τύπου, που αφορά τη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής σε χώρο εργασίας, εξιχνιάστηκε επιπλέον από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ακόμα μια υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε σε κατάστημα, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου ημεδαπού και ακόμα ενός 48χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος με τον 48χρονο την 29.01.2017 αφαίρεσαν από  αποθηκευτικό χώρο καταστήματος, διάφορα αντικείμενα (ποδήλατο και ηλεκτρική συσκευή) συνολικής χρηματικής αξίας 8.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκαν, δύο υποθέσεις κλοπών, στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν, χθες (10.03.2017) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείου, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και ύστερα από την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος  την 14.07.2016 και την 15.07.2016 διέπραξε δύο κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείου, αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σχόλια