Ειδήσεις

Η "Γαλάτεια" φέρνει καταιγίδες στο νησί

Η Κρήτη δεν ξεμπέρδεψε ακόμα από τη «Γαλάτεια» αφού μετά τις βροχοπτώσεις και τους ανεμοστρόβιλους ,τώρα προβλέπoνται καταιγίδες .

Η Κρήτη δεν ξεμπέρδεψε ακόμα από τη «Γαλάτεια» αφού μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ανεμοστρόβιλους που «χτύπησαν» τη Μεσσαρά, τώρα προβλέπεται να εκδηλωθούν καταιγίδες σε κάποια σημεία του νησιού όπως στο στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία.

Στην Κρήτη την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία κυμαίνεται έως 16 βαθμούς Κελσίου.

To Σάββατο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά σύμφωνα με το meteo.gr

Ηράκλειο

Βροχερός είναι ο καιρός σήμερα στο Ηράκλειο τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για το  Σάββατο 11/3 προβλέπεται ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Συννεφιασμένος  ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για το Σάββατο 11/3, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή σήμερα στο Ρέθυμνο  μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση 2 μποφόρ.

 Για το Σάββατο 11/3 ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αγ.Νικόλαος

Βροχερός καιρός σήμερα στον Άγιο Νικόλαο μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

 Για το Σάββατο 11/3 ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 11 - 12  βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν καταιγίδες.

Σχόλια