default-image

Και ο Τζωρτζάκης στο γύρο Ρόδου με την Εθνική

Σπορ
Και ο Τζωρτζάκης στο γύρο Ρόδου με την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τριήμερος γύρος της Ρόδου ανοίγει σήμερα  την αυλαία του με τη συμμετοχή 160 ποδηλατών από 28 εθνικές και επαγγελματικές ομάδες. Ανάμεσά τους βρίσκεται η ελληνική Εθνική ομάδα με τον Χανιώτη Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά χωρίς τον Στέλιο Φαραντάκη λόγω ενοχλήσεων.

Το πρώτο ετάπ έχει μήκος 156χλμ. με εκκίνηση στις 12:00 από τη Νέα Μαρίνα. Οι ποδηλάτες αφού περάσουν από Κρητικά, Ιαλυσό, Σορωνή, Καλαβάρδα, Σάλακο, Καπή, Προφήτη Ηλία, Ελεούσα, Λάερμα, Λάρδo, Λίνδο, Μασάρη, Αρχάγγελο, Κολύμπια, Αφάντου,Φαληράκι και Καλλιθέα θα τερματίσουν στη Νέα Μαρίνα.

H ελληνική Εθνική ομάδα θα πάρει μέρος με τους Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Χάρη Καστραντά, Γιώργο Σταυρακάκη, Αλέξανδρο Παπαδερό, Γιάννη Κυριακίδη και Γιάννη Ηλιάδη. Στο γκραν πρι της προηγούμενης Κυριακής ο Τζωρτζάκης δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στον αγκώνα από αγώνα στη Γαλλία. Δε βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Αντιθέτως δεν ταξίδεψε τελικά στη Ρόδο ο Φαραντάκης καθώς στον τελευταίο του αγώνα επί γαλλικού εδάφους ένιωσε ενοχλήσεις και του συστήθηκε να απέχει για μία εβδομάδα από την αγωνιστική δράση. Στον Γύρο της Ρόδου θα τρέξουν με τις ομάδες τους αρκετοί Έλληνες αθλητές, ανάμεσά τους οι Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης.

Πηγή:  sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News