default-image

Kάλεσμα Κεφαλογιάννη στην ομιλία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Κρήτη
Kάλεσμα Κεφαλογιάννη στην ομιλία Μητσοτάκη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Ηράκλειο έχει τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τη Δευτέρα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κόντρα στο ρεύμα του λαϊκισμού.

Κόντρα, στα ψέματα και τις αυταπάτες του σημερινού πρωθυπουργού.

Κόντρα, στα μέτρα της ακραίας υπερφορολόγησης των Ελλήνων πολιτών.

Κόντρα, στην «ποινικοποίηση» των επενδύσεων από την αριστερόστροφη κυβέρνηση των αγκυλώσεων.

Θα δώσουμε τη δική μας απάντηση με την παρουσία μας -με τη δική μας θετική συμμετοχή- στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα το βράδυ στις 19.30 στον κινηματογράφο «Αστόρια» στο Ηράκλειο. Για να διατρανώσουμε με αποφασιστικότητα την αδήριτη ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον τόπο μας.

Μία πολιτική αλλαγή που θα σηματοδοτηθεί. Από μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών. Από ένα κράτος φιλικό στους πολίτες και στις επενδύσεις που θα παράξουν νέο πλούτο και θα δημιουργήσουν νέες -πιο αναγκαίες από ποτέ- θέσεις εργασίας.

Από ένα κράτος που θα έχει ως πρόταγμα την Αξιοκρατία. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός του τον Πολίτη και τις δικές του ανάγκες.

Μία πολιτική αλλαγή που θα έχει στον πυρήνα της την Αλήθεια!

Δυστυχώς, η σύνοδος της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ξεκινά τη Δευτέρα το πρωί στο Στρασβούργο θα με κρατήσει μακριά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News