Ειδήσεις

Ψαράκης: Ξέσπασε το "θεριό" της Κρήτης για πρωθυπουργό & ΜΑΤ

Ο θηριώδης Κρητικός Γιάννης Ψαράκης όχι μόνο τα "έβαλε" για μια ακόμη με τα ΜΑΤ στο συλλαλητήριο της Αθήνας αλλά και τον πρωθυπουργό.

Ο θηριώδης Κρητικός Γιάννης Ψαράκης όχι μόνο τα έβαλε για μια ακόμη με τα  ΜΑΤ στο συλλαλητήριο της Αθήνας αλλά και καθήλωσε τους τηλεθεατές μιλώντας με πίκρα για τον τρόπο που τους υποδέχτηκε ο υπουργός και ο πρωθυπουργός όπως είπε.  

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana Live» τόνισε «ήρθαμε να διεκδικήσουμε και να αφαιρέσουμε αυτά τα ψηφισμένα μέτρα την, "ταφόπλακα" του αγρότη παραγωγού. Ακόμα και στους λογαριασμούς μας έκαναν παρεμβάσεις ατιμίας και ο υπουργός και πρωθυπουργός. Στην Κρήτη τον υποδεχτήκαμε εμείς με άλλες υποδοχές με βιολιά και λύρες, του είπαμε τα προβλήματά μας, νομίζω ο κ.πρωθυπουργός έπρεπε να μας υποδεχτεί με τον ίδιο τρόπο, χωρίς αστυνομία, χωρίς ΜΑΤ…».  

Με πίκρα ο αγρότης κ.Ψαράκης απάντησε εμμέσως και σε όσους χαρακτήρισαν τους αγρότες τραμπούκους λέγοντας «δεν είμαστε ούτε αναρχικοί ,ούτε τριτοκοσμικοί , να'ρθούμε να κάνουμε φασαρία στα «καλά καθούμενα». Χωρίς καπνό δεν έχει ούτε φωτιά. Άρα αφού μας άναψε «φωτιές» είχαμε μια άμυνα, είπαμε να μην φτάσουμε στα άκρα. Η δημοκρατία θα νικήσει…»

Σχόλια