default-image

"Κλείδωσαν" οι κριτές - έκπληξη του Χ Factor 2

Life
"Κλείδωσαν" οι κριτές - έκπληξη του Χ Factor 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΚΑΙ καλωσόρισε στο δυναμικό του, τους συντελεστές του δημοφιλούς talent show Χ Factor 2, με ένα μεγάλο πάρτι .

Σύμφωνα με το Yupiii.gr, στο πάρτι παρευρέθηκαν, ο παρουσιαστής του show Σάκης Ρουβάς, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Tamta, και η παρουσιάστρια του backstage, η Ευαγγελία Αραβανή ενώ απών φαίνεται αν ήταν ο τέταρτος κριτής, ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά το τέλος του The Voice of Greece ξεκινά και πάλι δυναμικά στο νέο talent show, αυτή τη φορά όμως σε διαφορετικό ρόλο, από κριτής και coach πλέον αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, όπως ακριβώς είχε γίνει και στο περσινό Χ Factor 2. Σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με το νέο του τραγούδι "Ζήτημα Ζωής" όπου παρουσίασε στην σκηνή του τελικού του The Voice πλέον αλλάζει σκηνή και ανυπομονούμε να τον δούμε ως παρουσιαστή να μας υποδέχεται με το χαρακτηριστικό σύνθημα στην έναρξη κάθε εκπομπής, "Έτοιμοι;".

Η αγαπημένη σε όλους Tamta, μετά την χθεσινή κυκλοφορία του ξεσηκωτικού τραγουδιού της με τίτλο "Προτιμώ", ετοιμάζεται για δεύτερη χρονιά να καθίσει στην καρέκλα της κριτική επιτροπής του Χ Factor 2 αφού η θέση του κριτή της ταιριάζει πολύ, όπως είχαμε διαπιστώσει και πέρσι.

Μια από τις νέες εισαγωγές στην κριτική επιτροπή του Χ Factor 2, είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στο Σημείο G επιστρέφει δυναμικά σε ένα νέο ρόλο γι αυτόν, ανυπομονούμε να τον δούμε στην καρέκλα του κριτή.

Ο ταλαντούχος, Γιώργος Παπαδόπουλος, ανήκει και αυτός στις νέες εισαγωγές της κριτικής επιτροπής του Χ Factor 2, αφού δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε αντίστοιχο talent show. Τόσο το ταλέντο του όσο και οι γνώσεις του στη μουσική ταιριάζουν αρκετά στο νέο ρόλο που καλείται να αναλάβει, ο ρόλος του κριτή.

Μια από τις νέες εισαγωγές στο Χ Factor 2 είναι ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε talent show και έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις πως δυσκολεύτηκε να πει το ναι στους συντελεστές του talent show που θα φιλοξενήσει η συχνότητα του ΣΚΑΙ  για δεύτερη χρονιά.

Και οι τέσσερις κριτές είναι μοναδικοί καλλιτέχνες με τεράστια εμπειρία, αμέτρητες επιτυχίες και σε συνδυασμό με τον Σάκη Ρουβά σε ρόλο παρουσιαστή δηλώνουμε "έτοιμοι" και αναμένουμε πως και πως την έναρξη του X Factor 2.

Πηγή: getgreekmusic.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News