default-image

ΑΤΑΧΤΟΙ & Let’s Do It Greece, μαζί για καθαρότερο περιβάλλον

Κρήτη
ΑΤΑΧΤΟΙ & Let’s Do It Greece, μαζί για καθαρότερο περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το μήνυμα για ένα καθαρότερο περιβάλλον, το εθελοντικό σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.», με πρωτοβουλία του «Let's Do It Greece» θα πραγματοποιήσει συνάντηση εκπροσώπων για την Πανελλήνια δράση «Καθαρισμού και Προστασίας του Περιβάλλοντος».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα στο ισόγειο του Πολύκεντρου Νεολαίας.

Οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους σε αυτήν την γιορτή του Εθελοντισμού, να βάλουν όλοι μαζί το δικό τους κομμάτι και να περάσουν το μήνυμα για τον σεβασμό που πρέπει να έχει ο τόπος και το περιβάλλον που ζούμε.

Τη συγκεκριμένη προσπάθεια για το Ηράκλειο Κρήτης, έχει αναλάβει το Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.».

Μάλιστα, το «Let's Do It Greece», έχει διοργανώσει μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος. Έτσι, μαθητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να προστατεύσουν, οι ίδιοι, το περιβάλλον και να εμπνευστούν από τον μαγικό χώρο του εθελοντισμού.

Για άλλη μια χρονιά, το Υπουργείο Παιδείας έδωσε έγκριση για τη διεξαγωγή «Εβδομάδας Εθελοντισμού Let's do it Greece 2017», στα σχολεία της χώρας, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης του «Let's Do It Greece», την Κυριακή 2 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News