default-image

Δεν τα "βρήκαν" με τον Αποστόλου, μίλησε για τραμπουκισμό

Κρήτη
Δεν τα "βρήκαν" με τον Αποστόλου, μίλησε για τραμπουκισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης στο συλλαλητήριο των αγροτών, έπεσε στο κενό.

Το μεσημέρι αντιπροσωπεία του συντονιστικού των αγροτών επιδίωξε συνάντηση με τον Υπουργό.

Οι αγρότες απαίτησαν να γίνει διάλογος με την παρουσία των ΜΜΕ, αίτημα που απερρίφθη, με αποτέλεσμα η συνάντηση να ματαιωθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού κ.Αποστόλου που έκανε λόγο για τραμπουκισμό :

«Τις τελευταίες ώρες έχουμε το θλιβερό φαινόμενο να σημειώνονται επιθέσεις με ξύλα και πέτρες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατά τη συγκέντρωση αγροτών από την Κρήτη.Παρότι δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, θεώρησα ο ίδιος σκόπιμο να βρίσκομαι στο Υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα.

Πράγματι, δε, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους.Δε θα ήταν ποτέ όμως δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του Υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων.

Οι πόρτες του Υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές. Σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις του Υπουργού και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας με εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα και βεβαίως και από την Κρήτη.Άλλο όμως ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν. »

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News