Ειδήσεις

Ηράκλειο: Ο νέος κροίσος με 600.000€ κέρδισε το λαϊκό -vid

Το τυχερό λαχείο με την τυχερή πεντάδα έπεσε συγκεκριμένα σε ένα από τα πρακτορεία της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY A.E,.

Νέο κροίσο στο Ηράκλειο ανέδειξε η τελευταία κλήρωση του λαϊκού λαχείου η οποία και πραγματοποιήθηκε το βράδυ  της  Τρίτης.

Το τυχερό λαχείο με την τυχερή πεντάδα  "έπεσε" συγκεκριμένα σε ένα από τα πρακτορεία της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY A.E, με τον τυχερό ή την τυχερή από χθες το βράδυ οπότε και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της 10ης κλήρωσης του  λαϊκού λαχείου  να βάζουν στο … τσεπάκι τους το απίστευτο και συνάμα αστρονομικό ποσό των 600.000 ευρώ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που τα κέρδη έπεσαν ξανά στο πρακτορείο μας. Δεν γνωρίζουμε σε ποιον υπερτυχερό ή η υπερτυχερή χαμογέλασε η Θεά Τύχη  κερδίζοντας τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Μπορώ να σας πω ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα κάτοικος Ηράκλειου και ευχόμαστε καλοφάγωτα τα κέρδη και να πάνε σε καλή μεριά," αναφέρει από την πλευρά του στο neakriti.gr ο κ. Μιχάλης Βρέντζος , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Να σημειωθεί ότι στην  συγκεκριμένη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου κληρώθηκε ο αριθμός 64235 της 3ης σειράς.

Το γουρλίδικο πρακτορείο του Ηρακλείου

Αξίεζει πάντως να αναφερθεί ότι  το συγκεκριμένο πρακτορείο αποδεικνύεται άκρως  "γουρλίδικο" αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχει μοιράσει και πάλι αρκετά χρήματα κάνοντας χαρούμενους αρκετούς λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών που φλερτάρουν συνεχώς με την τύχη τους.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο το "ΚΙΝΟ" έκανε παίκτη πιο πλούσιο κατά 240.000 ευρώ ενώ δύο μήνες αργότερα , τον Δεκέμβριο έπεσε στο πρακτορείο ο δεύτερος αριθμός και πάλί του λαϊκού λαχείου με τον  τυχερό να φεύγει από εκεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ .

"Ευχόμαστε στον σημερινό υπερτυχερό "καλοφάγωτα" τα κέρδη και να πάνε σε καλή μεριά με δεδομένο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε," προσθέτει ο κ. Μιχάλης Βρέντζος.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια