Ειδήσεις

Ο Ξυλούρης που συγκινεί με την Ξαστεριά τους Κύπριους- video

Ο Γιώργης Ξυλούρης ή Καντρής, οεκπαιδευτικός και συνάμα καλλιτέχνης απο την Κρήτη άνοιξε τα φτερά του για το νησί της Αφροδίτης την Κύπρο.

Τον γνωρίζουμε ώς δάσκαλο δημοτικού το πρωί και ως λυράρη το βράδυ . Ο Γιώργης Ξυλούρης ή Καντρής,  ο αγαπητός εκπαιδευτικός και συνάμα γνωστός καλλιτέχνης που συνδυάζει την αγάπη του για τη μουσική με τη δουλειά ,  απο την Κρήτη άνοιξε τα φτερά του φθάνοντας στο νησί της Αφροδίτης , την Κύπρο.

Εκεί τραγούδησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι και συγκίνησε το κοινό.

Ο Γιώργης Ξυλουρης η Καντρης, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του κυπριακού λαού ενώ ήδη το τραγούδι του  παίζεται σε πολλούς κυπριακούς σταθμούς και είναι σίγουρο πως δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΞΑΡΙ

Μάλιστα τα μηνύματα που έχει λάβει ο καλλιτέχνης είναι αρκετά και άκρως συγκινητικά όπως για παράδειγμα το παρακάτω από μία θαυμάστρια του, τη Μαρα Ιωάννου.

"Ο Ξυλουρης που συγκινεί με την ξαστεριά  

Ένα τραγούδι που συγκίνησε κατευθείαν τον Κυπριακό λαό με την κυκλοφορία του. Ο Γιώργης Ξυλουρης η Καντρης άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του κυπριακού αλλά ασφαλώς και του ελληνικού λαού με το όμορφο τραγούδι του. Ήδη το τραγούδι παίζεται σε πολλούς κυπριακούς σταθμούς και είναι σίγουρο πως δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο .

H περίοδος κυκλοφορίας του τραγουδιού από τον καλλιτέχνη δεν είναι καθόλου τυχαια.Το σίγουρο είναι ότι ο Καντρης με το τραγούδι του περνάει πολλά μηνύματα τα οποία πρέπει όλοι μας να τα αναλογιστουμε.Το τραγούδι είναι εύκολο να το ακούσει ο καθένας αφού κυκλοφοράει στο διαδίκτυο με την ονομασία.

ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"

   ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια