Ειδήσεις

Και βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου θα κάνει ο Κυριάκος

Εκτός από τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει και βόλτα στο κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στο νησί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Η κάθοδος του προέδρου της Γαλάζιας Παράταξης, η οποία "κλείδωσε" σήμερα λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, θα περιλαμβάνει επίσης, συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της ανατολικής Κρήτης και με δημάρχους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νομό Λασιθίου.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια θα επισκεφτεί την τοπική οργάνωση Χερσονήσου, ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στο Κινηματοθέατρο "Αστόρια" στις 7:30 και όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λασίθι όπου θα έχει συνάντηση με τα Εργατικά Κέντρα και παραγωγικούς φορείς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΑΛΑΖΙΟΣ "ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου μετά από την τελευταία αναβολή της επίσκεψης τόσο λόγω του θανάτου του Ευάγγελου Μπασιάκου όσο και της γρίπης που ταλαιπώρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Αρχικώς ο σχεδιασμός προέβλεπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρεθεί στην Κρήτη στις 11 Μαρτίου όμως οι υποχρεώσεις του στις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οδήγησαν τα στελέχη της Ν.Δ. να μεταθέσουν την επίσκεψη αυτή.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια