Ειδήσεις

Άνεργος Κρητικός είχε στο σπίτι του εργαστήριο κάνναβης

Ειδικός στην... καλλιέργεια κάνναβης είχε γίνει 52χρονος ο οποίος καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Ειδικός στην... καλλιέργεια κάνναβης είχε γίνει 52χρονος άνεργος ο οποίος μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του είχε εγκατεστημένο εργαστήρι υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων.

Ο 52χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην σπίτι του και σε βοηθητικούς χώρους (αποθήκη), όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • 82 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τη μέθοδο της υδροπονίας, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης (ύψους έως 1 μέτρο),
  • ποσότητα νωπών τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 416 γραμμαρίων,
  • εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (ανεμιστήρας, λαμπτήρες, μετασχηματιστές) και
  • δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες, μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.  

Σχόλια