Ειδήσεις

Επικεφαλής Γραφείου του Τραμπ ο Κρητικός Τζορτζ Σηφάκης

Τον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Σηφάκης, ιδρυτή της εταιρείας πληροφοριών Ideagen Pfc., όρισε ο Ντόναλντ Τραμπ ως επικεφαλής του Γραφείου Δημόσιας Διασύνδεσης.

Ελληνοαμερικανικός και μάλιστα με Κρητική καταγωγή ο νέος επικεφαλής του γραφειου διασύνδεσης στον Λευκό Οίκο απο τον Τραμπ.

Θα ειναι υπεύθυνος για συνδέσεις με επιχειρηματίες οργανισμούς και καθε οργανώσεις . Αν δεις πλεον την ανθρώπινη γεωγραφία της σύνθεσης της κυβέρνησης Τραμπ αποτελείται από Έλληνες και Ιταλούς μεταναςτες με τους ισπανόφωνους απέξω ....

O Γιώργος Σηφάκης είναι ο Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Axela κυβέρνηση Σχέσεων LLC. Έχει διατελέσει Διευθυντής της πρωτοβουλίες οικονομικής ανάπτυξης στην εκτελεστική εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση και την εποπτεία της πάνω από 3 δις $ και εργάστηκε στενά και σε μια δικομματική τρόπο με μέλη της Βουλής και της Γερουσίας, καθώς και επιτροπών και στις δύο θαλάμους. Πριν από αυτό υπηρέτησε στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχει ιδρύσει την εταιρία πληροφοριών Idegen PC.

Σχόλια