default-image

Γ.Καββαθάς: Η ανάπτυξη δεν διατάσετε

Κρήτη
Γ.Καββαθάς: Η ανάπτυξη δεν διατάσετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανάγκη ενός αναπτυξιακού σοκ για την Ελλάδα επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

«Χρειαζόμαστε μία νέα αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εστιάσει αποκλειστικά στην τόνωση των επενδύσεων και στη μείωση της ανεργίας στα προ-κρίσης επίπεδα, πρόσθεσε. Το  θετικό σενάριο για την Ελλάδα είναι επίσης θετικό για την Ευρώπη. Θα πρέπει να πούμε αρκετά με τη λιτότητα».

''Η ανάπτυξη δεν διατάσετε, σχεδιάζεται κι αυτό δεν έγινε, με ευθύνη κυβέρνησης και πιστωτών '' είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου.

Επανέλαβε ότι για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος θα πρέπει να υπάρξει Εθνική συνεννόηση αντί της αντιπαράθεσης και  μόνο για τη θέση του χαλίφη.

''Στα επτά χρόνια της κρίσης'' πρόσθεσε  '' 250.000 επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο και 800.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν οι περισσότερες μέσα από τους κλάδους της Συνομοσπονδίας.

Το αναπτυξιακό σοκ και η παρατεταμένη περίοδος στασιμότητας  δεν συνάδουν μεταξύ τους επισήμανε. Τις προτάσεις μας τις έχουν. Ας τους ρίξουν μία ματιά γιατί στο τέλος αυτό που θα ζήσουμε θα είναι τραγικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News