Ειδήσεις

Προφητικά λόγια της 85χρονης, πέθανε μαζί με την αδερφή της

Διπλή τραγωδία σε χωριό της Κρήτης όπου πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα δύο αδερφές. Τα προφητικά λόγια της 85χρονης που ακολούθησε στο θάνατο την αγαπημένη της αδερφή.

Διπλή τραγωδία στο χωριό Βαϊνιά της Ιεράπετρας. Δύο αδερφές, η Μαρία και η Σοφία οι οποίες  είχαν ζήσει όλη τη ζωή τους μαζί, «έσβησαν» σχεδόν ταυτόχρονα βυθίζοντας το χωριό στο πένθος.

Πρώτα εξέπνευσε την Κυριακή η 88χρονη ηλικιωμένη που εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της και έγιναν οι προετοιμασίες για την κηδεία της. Το πένθος φαίνεται ότι ήταν τόσο βαρύ και για τη δεύτερη αδερφή με την οποία ήταν «δεμένες», που δεν άντεξε τον πόνο.

Τα προφητικά λόγια

Η 85χρονη ακούστηκε να λέει στους συγγενείς της "εγώ θα φύγω, θα πάρω το δρόμο της αδερφής μου, αύριο θα ρθουν να πάρουν κι εμένα," αφού άφησε να εννοηθεί ότι χωρίς την αδερφή της δεν ήθελε πια να ζήσει.

Το πρωί της Δευτέρας η κόρη της βρήκε και την 85χρονη νεκρή στο κρεβάτι, μια είδηση που προκάλεσε πόνο και οδύνη στους συγγενείς.

Μετά την κηδεία της 88χρονης, ακολούθησε σήμερα στις 2 το μεσημέρι και η κηδεία της 85χρονης και μάλιστα στο ίδιο μνήμα στο οποιο είναι θαμμένος και ο άντρας της γιαγιάς Μαρίας.

Τελικά φίλοι και συγγενείς συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν  και τις δύο αδελφές, οι οποίοι ήταν μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο.

Σχόλια