Ειδήσεις

Εντυπωσιακή πρώτη για το δελτίο ειδήσεων της Κρήτης - photos

Την πρεμιέρα του έκανε χθες βράδυ το νέο δελτίο ειδήσεων από την “ΚΡΗΤΗ TV” σε νέα ώρα και με ένα άκρως εντυπωσιακό στούντιο, που θα ζήλευαν πολλά από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Την πρεμιέρα του έκανε χθες βράδυ το νέο δελτίο ειδήσεων από την "ΚΡΗΤΗ TV" σε νέα ώρα και με ένα άκρως εντυπωσιακό στούντιο, που θα ζήλευαν πολλά από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Η Κατερίνα Σαλαπάτα στάθηκε στο ύψος που απαιτεί η κεντρική παρουσίαση, ενώ ο Γιώργος Σαχίνης, ως διευθυντής Ειδήσεων, υπεύθυνος για το δελτίο, επιστράτευσε για άλλη μια φορά τα συστατικά της επιτυχίας: ταχύτητα, αμεσότητα, πολυθεματική σκαλέτα, με παλμό και ζωντάνια στη μετάδοση των ειδήσεων!

Το δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των Κρητικών και χθες αυτό επισφραγίστηκε για άλλη μια φορά από την ανταπόκριση του κόσμου και το ενδιαφέρον που εκφράστηκε καθ' όλη τη μετάδοσή του.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο νέο στούντιο, οι προδιαγραφές του οποίου είναι υψηλότατες ως προς την αισθητική και την τεχνολογία, ενώ δημοσιογράφοι, τεχνικοί και παρουσιαστές απέδειξαν ότι βρίσκονται συνεχώς επί ποδός για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής εποχής.

Όλα έτοιμα λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν να βγει στον αέρα το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κρήτης.

Πυρετός προετοιμασιών στο control room με τον διευθυντή ειδήσεων Γιώργο Σαχίνη και την αρχισυντάκτρια Στέλλα Τερζάκη πάντα στις επάλξεις.

Οι πολιτικοί συντάκτες Σταύρος Μουντουφάρης και Νίκος Παναγιωτόπουλος αναλύουν την πολιτική επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

Ο Λευτέρης Συμβουλάκης αναλύει τους «μετασεισμούς» στη Λότζια, μετά την επεισοδιακή επανεκλογή Πασπάτη.

Ο Λευτέρης Κουμαντάκης εξηγεί αναλυτικά τα ανθρώπινα δράματα που κρύβονται πίσω από τα δεκάδες ενεχυροδανειστήρια στην Κρήτη

Η Κατερίνα Σαλαπάτα με τρεις δημάρχους αναλύουν το προσφυγικό ζήτημα και διερευνούν πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα λίγες εβδομάδες πριν την έλευση των πρώτων προσφύγων στο νησί μας

Η Βάλια Μπούη δίνει τα δεδομένα του καιρού όπως θα διαμορφωθούν τις επόμενες ημέρες και όπως παρουσιάστηκαν στο neakriti.gr

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια