Ειδήσεις

Ψηλορείτης: Ο αγώνας μικρών χιονοδρόμων σε ski camp -video

Για πρώτη φορά μαθητές από τον ορεινό Μυλοπόταμο διδάχθηκαν τα μυστικά του σκι στην περιοχή Λάκκος του Μυγερού Παρακολουθήστε ένα μοναδικό video απο το Pierra Creta

Για πρώτη φορά μαθητές από τον ορεινό Μυλοπόταμο διδάχθηκαν τα μυστικά του σκι και έδειξαν τις ικανότητές τους στην περιοχή Λάκκος του Μυγερού σε συμβολικό αγώνα.

Το Pierra Creta ένωσε δυνάμεις με τις τοπικές κοινωνίες, αναδεικνύοντας ακόμα ένα κομμάτι από τον ορεινό πλούτο της Κρήτης, κάνοντας τους κτηνοτρόφους να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα που τούς προκαλεί το χιόνι, απολαμβάνοντας τα παιδιά τους που με ελάχιστα μαθήματα, μπορούν πια επάξια να γλιστράνε στις χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ

Το βίντεο του Pierra Creta μεταφέρει σε όλους μας την απίστευτη μαγεία και ηρεμία που προκαλεί το επιβλητικό τοπίο στην ψηλότερη κορυφή της Κρήτης.

Δεκαπέντε μικροί χιονοδρόμοι που συμμετείχαν στο εξειδικευμένο ski camp, έλαβαν μέρος στον πρώτο αγώνα χιονοδρομίας μαθητών στον Ψηλορείτη, περνώντας στην ιστορία.

Οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου της Κράνας και των Ανωγείων, άφησαν πίσω τις έγνοιες που προκαλεί το χιόνι στην κτηνοτροφία και χάρηκαν το παιχνίδι των παιδιών τους στο χιόνι.

Το Pierra Creta, καταφέρνει κάθε χρονιά να καταξιώνεται περισσότερο ως μια απαράμιλλη εμπειρία στο χιόνι, πόσο μάλλον τώρα που αγκάλιασε και τα παιδιά του Ψηλορείτη.

Σχόλια