Ειδήσεις

Κρήτη: Θρασύτατη κλοπή, "σήκωσαν" ένα τόνο πετρέλαιο - pics

Αντιμέτωποι με οικονομική καταστροφή δηλώνουν ότι βρίσκονται πλέον ιδιοκτήτες βυτιοφόρων που μισθώνονται σε γνωστή εταιρεία τσιμεντοβιομηχανίας, στο Ηράκλειο.

Αντιμέτωποι με οικονομική καταστροφή δηλώνουν ότι βρίσκονται πλέον ιδιοκτήτες βυτιοφόρων που μισθώνονται στη  γνωστή εταιρεία τσιμεντοβιομηχανίας, ΤΙΤΑΝ, στο Ηράκλειο, καθώς  με το καλημέρα της εβδομάδας και φθάνοντας στη δουλειά τους στις 5.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας για να πάρουν τα οχήματα τους, βρέθηκαν μπροστά σε ένα «εφιάλτη».

Επιχείρησαν να βάλουν μπροστά τις μηχανές και έκπληκτοι διαπιστώσαν ότι όχι μόνο δεν δουλεύαν αλλά και ότι οι ίδιοι είχαν πέσει θύματα μεγάλης κλοπής έχοντας μάλιστα κάνει φτερά από τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους ένας τόνος και παραπάνω πετρέλαιο.

"Οι δράστες έκοψαν το προστατευτικό πλέγμα με κοφτάκια, τα οποία και εντοπίσαμε, μπήκαν στο χώρο που βρίσκονται τα βυτιοφόρα μας ξεβίδωσαν τις τάπες και άδειασαν τα ρεζερβουάρ, "περιγράφει στο neakriti.gr  ο κ. Πέτρος Τυμπακιανάκης, ένα από τα θύματα της κλοπής.

Οι δράστες πιθανότατα χτύπησαν βραδυνές ώρες «βάζοντας στο μάτι» τρία ιδιόκτητα οχήματα, βυτιοφόρα, δημοσίας χρήσεως, μισθωμένα στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ  που εδρεύει στην περιοχή των Λινοπεραμάτων, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί ενώ εντύπωση προκάλεσε στα θύματα το γεγονός ότι οι δράστες άφησαν και 6-7 κανίστρες γεμάτες πετρέλαιο.

"Αυτό που δεν κατανοούμε είναι για ποιο λόγο παράτησαν τις γεμάτες κανίστρες. Κάμερες ασφαλείας υπάρχουν στο σημείο αλλά δεν πρέπει να έχουν καταγράψει το περιστατικό. Βρίσκομαστε σε απόγνωση. Πρέπει να βάλουμε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να παραλάβουμε ξανά τη χαμένη ποσότητα. Από ένα θύμα πήραν 700 λίτρα, από εμένα 500-600 λίτρα  και από έναν τρίτο συνάδελφο γύρω στα 150 λίτρα"αναφέρει με απογοήτευση και πλήρη απόγνωση στο neakriti.gr ο κ. Τυμπακιανάκης.

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα βυτιοφόρα πέφτουν στο στόχαστρο δραστών αφού και παλιότερτα όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες τους είχε ξαναγίνει κλοπή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η εταιρεία αλλά έσπευσε και η αστυνομία με άνδρες της σήμανσης να προχωρούν στις απαραίτητες διαδικασίες και συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων στον χώρο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια