Ειδήσεις

Το Ηράκλειο αποχαιρετά σήμερα το δικηγόρο Γιώργο Τζατζαράκη

Ο εκλιπών, πατέρας 2 παιδών ,από το Διονύσι Ηρακλείου έχασε τις αισθήσεις του μέσα στα δικαστήρια και για μέρες έδινε μάχη στην εντατική.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η δικηγορική κοινότητα του Ηρακλείου. Αιτία είναι ο χαμός του δικηγόρου Γιώργου Τζατζαράκη, ο οποίος έπειτα από άνιση "μάχη" που έδωσε για πέντε ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 58 ετών.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο δικηγόρος - που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών - ξαφνικά κατέρρευσε...

Ο εκλιπών, νομικός με καταγωγή από το Διονύσι Ηρακλείου όπου και θα οδηγηθεί σήμερα για το τελευταίο αντίο, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που εκφωνούνταν οι υποθέσεις από την Έδρα, ωστόσο συνάδελφός του, που βρισκόταν δίπλα του, πρόλαβε να τον συγκρατήσει, πριν σωριαστεί στο πάτωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΒΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ο Γιώργος Τζατζαράκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο  Νοσοκομείο, διασωληνωμένος, καθώς όταν ο γιατρός του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από τα Δικαστήρια, ο δικηγόρος δεν είχε σφυγμό. Ο άτυχος 58χρονος επανήλθε τελικά, ωστόσο η κατάστασή του παρέμεινε κρίσιμη και γι' αυτό συνέχισε να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Από την περασμένη Τρίτη μέχρι και χθες οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό... Η "Νέα Κρήτη" εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του εκλιπόντος.

ΝΑΣ

Σχόλια