default-image

Κίνηση ευθείας αμφισβήτησης Λαμπρινού στο Δήμο

Κρήτη
Κίνηση ευθείας αμφισβήτησης Λαμπρινού στο Δήμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μποφόρ και πολλές φουρτούνες στην Λότζια μετά το πολιτικό... κάζο για την δημοτική αρχή με την επεισοδιακή επανεκλογή -θρίλερ του Γρηγόρη Πασπάτη στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου. Επανεκλογή που ήρθε στην 3η διαδοχική ψηφοφορία και με 7 λευκές ψήφους σε σύνολο 29 των παρευρισκόμενων συμβούλων της ''Δύναμης Πολιτών''.

Το πρωτοφανές στα χρονικά του Ηρακλείου σκηνικό , της επανεκλογής με την τρίτη προσπάθεια , και το γεγονός ότι όχι 1 ή 2 αλλά 7 σύμβουλοι της πλειοψηφίας γύρισαν ευθέως την πλάτη στον Γρηγόρη Πασπάτη αλλά και στον δήμαρχο Ηρακλείου, πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις. 

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΥΘΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟ

Πριν καλά-καλά κλείσει η εκλογική διαδικασία , ο Βασίλης Λαμπρινός σε συνεννόηση με τον Γρηγόρη Πασπάτη συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της παράταξης. 

Εκεί , στον ''φρέσκο'' απόηχο των τεκταινόμενων ευθείας αμφισβήτησης της παράταξης και του ίδιου του δημάρχου, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και ακούστηκαν πολύ σκληρές εκφράσεις και βαριά λόγια. 

Ο ίδιος ο Βασίλης Λαμπρινός  εξέφρασε έντονη απογοήτευση για το εσωτερικό αυτό κλίμα αμφισβήτησης σε μια τέτοια μάλιστα, όπως είπε, καμπή της θητείας της δημοτικής αρχής.

Οργισμένος ο Γρηγόρης Πασπάτης έσπευσε να διαμηνύσει πως το θέμα δεν κλείνει εδώ και πως έρχονται εξελίξεις, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην όμως σαφώς ακόμα και ενδεχόμενες διαγραφές των 7 συμβούλων της ''Δύναμης Πολιτών'' που διαφοροποιήθηκαν από την γραμμή της παράταξης.

Κάποιοι αντιδήμαρχοι έκαναν λόγο για προδοσίες και λιποτάκτες ενώ στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις ακόμα και  για παραιτήσεις στο εκτελεστικό σχήμα της Λότζια...

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News