default-image

Δείχνει χαρακτήρα και εκτός ο ΟΦΗ, 1-2 την Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Δείχνει χαρακτήρα και εκτός ο ΟΦΗ, 1-2 την Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας 1-2 της Καλλονής για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το «τρίποντο» με ανατροπή, δείχνοντας χαρακτήρα και εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που είχε δυσκολίες.

Δεν… στραβοπάτησε κάποια από τις ομάδες της πρώτης 5αδας, με τις βαθμολογικές διαφορές να μένουν ως έχουν.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειχνε να «πατάει» καλά, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ευαγγελιδάκης έδωσε το προβάδισμα στην Καλλονή.

Στο 37' ο Κώτσιος ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, με το τέρμα αυτό να έχει καθοριστική σημασία για τη συνέχεια.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ήταν πιεστικός και παρότι βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, τελικά στο 85' ο Όγκμποε πέτυχε το νικητήριο γκολ.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (68' Σβόγιτς), Γιουκαρής (78' Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (80' Τριανταφύλλου), Σοφιανής.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κιάσσος, Μητρόπουλος (57' Όγκμποε), Μπόατενγκ (70' Πάγκαλος), Πουρτουλίδης, Ράντι (85' Νάστος), Χαντί, Μάνος.

Το «φιλμ» του σημερινού αγώνα

1' Πρώτη σέντρα στο παιχνίδι.

17' Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ για πέναλτι, όταν σε γύρισμα του Χαντί, η μπάλα υποστηρίζουν ότι χτύπησε στο χέρι του Ζουλιώτη.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0: Ο Λαμπράκης εκτελεί φάουλ και ο Ευαγγελιδάκης στην "καρδιά" της άμυνας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

25' Προσπάθησε να "απαντήσει" άμεσα ο Μάνος για την ομάδα του Ηρακλείου, αλλά δε πρόλαβε τη μπάλα μπροστά στον Παπαδόπουλο.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Εκτέλεση κόρνερ από τον Χαντί, ο Κώτσιος από το σημείο του πέναλτι με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να ξεπερνάει το... σοκ από το προβάδισμα των γηπεδούχων και να αντιδρά πριν το σφύριγμα του διαιτητή Φωτιά για την ανάπαυλα. Από την ίδια αφετηρία για τις δύο ομάδες θα ξεκινήσει σε λίγο το δεύτερο 45λεπτο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

47' Ωραίο σουτ του Μητρόπουλου από τα όρια της περιοχής, κόρνερ παραχωρεί ο Παπαδόπουλος.

48' Εκτελείται το κόρνερ από τον Ράντι, κεφαλιά του Μάνου στο δεύτερο δοκάρι, μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

57' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, Όγκμποε στην θέση του Μητρόπουλου.

59' Καλό σουτ του Χαντί, η μπάλα θα περάσει άουτ.

*Πιέζει ο ΟΦΗ και έχει "κλείσει" την Καλλονή στην περιοχή της, με στόχο να πετύχει το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα.

62' Δυνατό σουτ του Σισέ, εξαιρετική επέμβαση του Στρέζου σε κόρνερ.

64' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Χαντί μέσα από την περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος λέει ξανά "όχι" και παραχωρεί κόρνερ.

67' Μεγάλη απόκρουση του Στρέζου στο τετ-α-τετ με τον Σιοφάνη, ενώ ο Κώτσιος παραχωρεί κόρνερ πριν ο παίκτης της Καλλονής διεκδικήσει ξανά τη μπάλα μπροστά στην εστία.

68' Πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Σβόγιτς στη θέση του Αποστόλου.

70' Δεύτερη αλλαγή για το Νίκο Παπαδόπουλο, ο Πάγκαλος περνάει στο ματς αντί του Μπόατενγκ.

85' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-2: Ο Όγκμποε "βγαίνει" στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ψυχραιμία κάνει το 1-2.

85' "Κλείνει" τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, με το Νάστο στη θέση του Ράντι, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε.

87' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Παπαδόπουλος αποκρούει το πλασέ του Μάνου από κοντινή απόσταση, νέα προσπάθεια του Πάγκαλου, ξανά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σώζει την εστία του.

93' Ο Μάνος θα βγει στην αντεπίθεση, με ένα αντίπαλο, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε εκτός εστίας.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Φωτιά, ο ΟΦΗ παίρνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με ανατροπή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News