default-image

Έσβησε ο δικηγόρος που κατέρρευσε στα δικαστήρια Ηρακλείου

Κρήτη
Έσβησε ο δικηγόρος που κατέρρευσε στα δικαστήρια Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής δεν τα κατάφερε τελικά ο 58χρονος δικηγόρος, Γιώργος Τζατζαράκης,  που πριν από μερικές ημέρες είχε καταρρεύσει στο δικαστικό μέγαρο Ηράκλειου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η είδηση έγινε γνωστή σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος, πατέρα δύο παιδιών, στον δικηγορικό κόσμο του Ηρακλείου αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Το χρονικό της κατάρρευσης στα δικαστήρια

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης(28/02) και  ο ίδιος κατέρρευσε στη διαδικασία της προσφώνησης δηλαδή την ώρα που εκφωνούνταν υποθέσεις. Ένας δικηγόρος τον συγκράτησε για να μην πέσει κάτω. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μάλιστα φτάνοντας ο γιατρός του ΕΚΑΒ τον βρήκε χωρίς σφυγμό .Διασωληνώθηκε και τον έφεραν με καρδιακό παλμό πια στο Βενιζέλειο, κάνοντας του ωστόσο  συνεχώς καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση εντός του  ασθενοφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  

"Είχε πρόβλημα καρδιάς αλλά δεν το γνώριζε…»

Όπως είχε αναφέρει προ ημερών ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας Ανέστης Κιούλπαλης στο neakriti.gr «Ο ασθενής έπαθε ανακοπή στα δικαστήρια και του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έχει ιστορικό σακχαρώδους διαβήτη και κάπνιζε. Έχει πρόβλημα καρδιάς αλλά δεν το γνώριζε…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News