default-image

Δεύτερη στον τελικό του "VOICE" η Χανιώτισσα Κασσιανή- video

Κρήτη
Δεύτερη στον τελικό του "VOICE" η Χανιώτισσα Κασσιανή- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφθασε στην πηγή αλλά δεν ... ήπιε τελικά νερό η Χανιώτισσα Κασσιανή Λειψάκη, αφού αν και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο Ελληνικές και ξένες επιτυχίες, τελικά κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του  "The Voice" .

Νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Μαργάρης, ο οποίοςμαζί με την Κασσιανή ήταν μέλη της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια.

Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς που έκρυβε πολλές εκπλήξεις, άνοιξε η Κρητικιά ερμηνεύτρια ενώ λίγες ώρες αργότερα με ιδιαίτερη χαρά ακούγε από το Γιώργο Καπουτζίδη να ανακοινώνει ότι οι δύο φιναλίστ, αυτοί δηλαδή που περνούν στο τελικό στάδιο,  ήταν εκείνη και ο Γιάννης Μαργάρης.

 Η Κασσιανή ερμήνευσε το «Someone like you»  και το «Feeling Good» αλλά και το τραγούδι  "Συναυλία" της Χαρούλας Αλεξίου.

Παρακολουθήστε μία από τις εμφανίσεις της στον τελικό της Πέμπτης.

Όσο για τον δεύτερο Κρητικό Γιώργο Καρέλη με καταγωγή το Ηράκλειο  που ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και κατάφερε και εκείνος να φθάσει στον τελικό,   ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνυεσε το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη "Πώς να σωπάσω" αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα και προκαλώντας συγκίνηση.

Παρακολουθήστε την ερμηνεία του Γιώργου Καρέλη.

Νικητής της βραδιάς όπως προαναφέρθηκε ο Γιάννης Μάργαρης που ερμήνευσε το τραγούδι "Ζητάτε να σας πω" και πήρε το τρόπαιο. Παρακολουθήστε την ερμηνεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News