default-image

Ξεσπά η μητέρα του συνοδηγού στη μοιραία Πόρσε (video)

Ελλάδα
Ξεσπά η μητέρα του συνοδηγού στη μοιραία Πόρσε (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ. Ελένη Μπούζα η μητέρα του άτυχου Ανδρέα Γεωργακόπουλου μιλάει με περηφάνεια για τον αδικοχαμένο της γιο και περιγράφει ένα παιδί με όνειρα, χαρακτήρα και ψυχούλα.

 «O Ανδρέας ήταν ένα παιδί προικισμένο είχε όλα τα χαρίσματα. Ήταν ένα παιδί που ήταν μια ψυχούλα. Ήταν μια μεγάλη καρδιά και συγχρόνως ένα πολύ μεγάλο μυαλό.

Όλα τα συγχαρητήρια των δασκάλων του τα είχε. Πέρασε στο Πολυτεχνείο μηχανολόγος- μηχανικός και πάντα ψαχνόταν να κάνει το καλύτερο για την ζωή του.

Περνούσε τα μαθήματα στο Πολυτεχνείο το ένα μετά το άλλο χωρίς να καθυστερήσει καθόλου. Μόλις ολοκλήρωσε τα μαθήματα του και έλεγε μάλιστα  με περηφάνεια ότι είχε ολοκληρώσει. Είχε περάσει 65 μαθήματα».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ

Η ίδια περιέγραψε πως τον είδε την Παρασκευή και πως δεν είχε πει ότι θα πάνε εκδρομή.

Για τον Γιώργο Βακάκη τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε λέει πως «ήταν πολλά χρόνια αγαπημένοι φίλοι και έκαναν πολλά πράγματα μαζί».

Εξηγεί με ένα αφοπλιστικό τρόπο που βρίσκει το κουράγιο μετά από όσα έγιναν να μιλάει.

«Έχω κουράγιο να τα λέω γιατί απλώς  περιγράφω το παιδί μου. Το να περιγράφει μια μάνα το παιδί της είναι το απλούστερο πράγμα. Είτε ζει είτε δεν ζει. Έτσι θα τον περιγράφω πάντα».

«Δεν με νοιάζει τίποτα απ' όλα αυτά αφού το παιδί μου δεν μπορεί να γυρίσει» λέει για τα αίτια του δυστυχήματος.

Αναφερόμενη στον άνθρωπο που έχασε γυναίκα και παιδί λέει «με  εντυπωσίασε το μεγαλείο του πατέρα που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του... Κι εγώ λέω ότι αυτά είναι από τον Θεό».

Η μητέρα του Ανδρέα είναι παιδίατρος - νεογνολόγος στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μια γυναίκα «φύλακας-άγγελος» όπως αναφέρει σε ένα συγκλονιστικό γράμμα αρχιφύλακας που η κ. Μπούζα έσωσε τη ζωή του  παιδιού του.

Η οικογένεια του άτυχου Ανδρέα παρακαλεί τα ΜΜΕ να μην καλύψουν την εξόδιο ακολουθία του που θα γίνει αύριο Πέμπτη.

«Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας στο βαρύτατο πένθος μας και παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να μην καλύψετε δημοσιογραφικά την εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας γιού Ανδρέα Γεωργακόπουλου».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News