default-image

Ιεράπετρα: Το μεγαλύτερο καρναβάλι όλων των εποχών (photos)

Κρήτη
Ιεράπετρα: Το μεγαλύτερο καρναβάλι όλων των εποχών (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκατοντάδες καρναβαλιστές με μικρά ή μεγάλα άρματα αποτελούμενα απο  μεγάλες ομάδες μεταμφιεσμένων άνω των 100 - 150 ατόμων και  χιλιάδες θεατών ντόπιων και ξένων, συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί φέτος η μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση όλων των εποχών, που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όλους όσοι συμμετείχαν με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Περισσότεροι από 130 χορηγοί - οικονομικοί υποστηρικτές του θεσμού, και δεκάδες εθελοντές συνέδραμαν το Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο της Ιεράπετρας να οργανώσει με την υποστήριξη του Δήμου και της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ το καλύτερο καρναβάλι που έγινε ποτέ στην Νοτιοανατολική Κρήτη.

Από τις 3:00 μέχρι τις 5:00 το απόγευμα και με σχετικά καλό καιρό το κέφι, το γέλιο και ο χορός των μεταμφιεσμένων, μετέτρεψαν την οδό Δημοκρατίας της Ιεράπετρας σε πραγματικό Λατινοαεμιρικάνικο «Σαμπαδρόμιο», στο οποίο όμως το ποτό που κυριαρχούσε στα χέρια των καρναβαλιστών ήταν η ντόπια ρακή.

Τα μέλη Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας δεν έκρυβαν τη χαρά και την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της διοργάνωσης η οποία έχει γίνει πια θεσμός στη Νοτιοανατολική Κρήτη, συγκεντρώνοντας πάρα πολλούς επισκέπτες από όλη την Κρήτη.

Μετά το τέλος της καρναβαλικής διασκέδασης το γλέντι συνεχίστηκε στα μαγαζιά της πόλης που είχαν ετοιμάσει σπέσιαλ events με Αποκριάτικες εκπλήξεις.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News