default-image

Δολοφόνησε τη ξαδέρφη της γιατί νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένη

Life
Δολοφόνησε τη ξαδέρφη της γιατί νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κάθειρξη έξι χρόνων καταδικάστηκε 44χρονη Νοτιοκορεάτισσα η οποία σκότωσε την ξαδέλφη της διότι ήταν δαιμονισμένη και έπρεπε να την εξορκίσει. Ο εξορκισμός έλαβε χώρα το 2015.

Το δικαστήριο της Φρανκφούρτης χαρακτήρισε "τραγικό γεγονός" το μαρτύριο του θύματος το οποίο ήταν μία γυναίκα 41 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι συγγενείς της είχαν κλείσει τη γυναίκα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, την είχαν δέσει στο κρεβάτι, την χτυπούσαν και της προκαλούσαν ασφυξία επί δύο ώρες, στις 5 Δεκεμβρίου του 2015, όπως αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Η 44χρονη ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εξορκισμό και είχε "δικαίωμα ζωής και θανάτου" πάνω στην εξαδέλφη της. Μάλιστα εκείνη ήταν που της είχε βάλει στο στόμα ένα πανί και μια κρεμάστρα.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινές φυλάκισης ενάμιση και δύο ετών με αναστολή στον γιο και την κόρη της 44χρονης, στον γιο του θύματος και σε έναν άλλο εξάδελφο, ηλικίας 16 ετών.

Για την ιστορία αναφέρεται πως οι ενδείξεις δαιμονισμού ήταν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η 41χρονη άρχισε να μιλάει μόνη της και να αυτοτραυματίζεται.

Οι υπόλοιποι θεώρησαν ότι "είχε καταληφθεί από δαίμονες" και αποφάσισαν να την εξορκίσουν για "να διώξουν τον διάβολο". Η γυναίκα πέθανε από ασφυξία, αφού "της ασκήθηκε πίεση στο στήθος" και την χτύπησαν στον λαιμό.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News