default-image

Ημιτελικοί σαν... τελικοί σε Ν. Αλικαρνασσό και Αρχάνες

Ποδόσφαιρο
Ημιτελικοί σαν... τελικοί σε Ν. Αλικαρνασσό και Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη ώρα για τέσσερις ομάδες του Ηρακλείου έφτασε καθώς σήμερα στις 15:00 θα γίνουν οι δύο ρεβάνς των ημιτελικών, προκειμένου να αναδειχτεί το ζευγάρι που θα διεκδικήσει την κούπα του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στη Νέα Αλικαρνασσό θα παίξουν Ηρόδοτος-Αλμυρός στη ρεβάνς του ισόπαλου 2-2 του πρώτου αγώνα στο Γάζι ενώ στις Αρχάνες ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει τον Ζαρό, με τους Ζαριανούς να είναι εκείνοι που είχαν επικρατήσει με 1-0 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Στην αναμέτρηση που θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος έχει τον πρώτο λόγο και από τη στιγμή που έχει «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό με το πρωτάθλημα, θέλουν πολύ και το Κύπελλο για το φετινό νταμπλ. Όπως έχει δείξει όμως ο Αλμυρός, είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, που θα παίξει ψυχωμένα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Στις Αρχάνες, ο Γιούχτας είναι φορμαρισμένος, με τον Άγγελο Καστελιανάκη να αποτελεί επιθετική αιχμή και να οδηγεί την ομάδα του από νίκη σε νίκη. Ωστόσο ο Ζαρός είναι πολύ φορμαρισμένος και παραμένει για καιρό αήττητος, κάτι που σε συνδυασμό με το υπέρ του 1-0 του πρώτου αγώνα, του δίνει μια δυνατή βάση για την διεκδίκηση της πρόκρισης.

Να τονίσουμε ότι μετά την ανάδειξη των δύο φιναλιστ, η Επιτροπή Κυπέλλου θα προχωρήσει στον ορισμό της ημερομηνίας και της έδρας του τελικού, με τον φετινό Κυπελλούχο να αποκτά δικαίωμα να συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (15:00)

*Γιούχτας-Ζαρός (γηπ. Αρχανών): Χαραλαμπάκης, Δασκαλάκης Α., Σαμιωτάκης, 4ος Πολυχρονάκης (παρ: Νησωτάκης)

*Ηρόδοτος-Αλμυρός (γηπ. Ηροδότου): Ζαχαριουδάκης, Σπινάκης, Φερετζάκης, 4ος Κρασαγάκης (παρ: Βαϊλάκης)

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News