default-image

Το Survivor χτύπησε 40αρι στην τηλεθέαση

Το Survivor χτύπησε 40αρι στην τηλεθέαση

Το reality του ΣΚΑΙ κερδίζει συνεχώς έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης. Εντυπωσιακές και οι επιδόσεις του στους νέους άνδρες όπου κατέγραψε ποσοστό 61.1%

Τη Δευτέρα το Survivor έκλεισε μια εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα και μοιάζει να έχει αλλάξει άρδην τις επιλογές των Ελλήνων τηλεθεατών κάθε βράδυ. Το reality της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, μπορεί να ήρθε με μια ιδέα από τα παλιά, φαίνεται όμως να προσφέρει φρέσκο αέρα στην Prime

Η τηλεθέαση της Δευτέρας υπήρξε σαρωτική για το πρόγραμμα που ξεπέρασε τις τρεις ώρες προβολής. Έτσι, για όλη αυτή τη διάρκεια ο ΣΚΑΙ σημείωνε τηλεθέαση στο σύνολο 29,9%. Στις νεανικές ηλικίες, 15-44, οι επιδόσεις του υπήρξαν ακόμη πιο εντυπωσιακές. Το Survivor έφτασε το 40,4%.

Οι δοκιμασίες στο νησί και η συμμετοχή αθλητών φαίνεται πως λειτουργεί καταλυτικά ώστε το show να προσελκύει μαζικά ανδρικό κοινό. Έτσι, στην υποκατηγορία ανδρών τηλεθεατών 25 - 34 το Survivor κατέγραψε το εντυπωσιακό 61,1%.

Την ίδια ώρα, το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο", κρατούσε τα ποσοστά του στο γενικό σύνολο με 23,7%, όπως και η κωμωδία του Alpha "Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα" υποχωρώντας ελαφρά στο 21,2%. Αντίθετα, οι σειρές "Συμμαθητές" με 17,1% και "Αστέρας Ραχούλας" με 14,2% μοιάζουν να καταρρέουν σε σχέση με τις επιδόσεις που κατέγραφαν πριν την έλευση του reality show.

Όλες οι εκπομπές ωστόσο υποχώρησαν αισθητά στις νεαρές ηλικίες, όπου η επικράτηση του ΣΚΑΙ υπήρξε καθηλωτική.

news247

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News