default-image

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς "Η λέξη που δε λες" (vid)

Life
Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς "Η λέξη που δε λες" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία του μικρού Παυλή που κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με το 13ο επεισόδιο. Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές που αγάπησαν την σειρά «Η λέξη που δε λες» η οποία γυρίστηκε στα Χανιά και φέρει την «υπογραφή» του Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο μικρός Παυλής χάθηκε από προσώπου γης και όλοι τον αναζητούσαν. Ο Γιάννης με την Ελένη, οι γονείς του δηλαδή ξεκίνησαν έναν μεγάλο καβγά και ο μικρός εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη αναζήτηση του Παυλή σε όλη την περιοχή με τη βοήθεια κατοίκων και αστυνομίας, ενώ ο πατέρας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το μικρό αγόρι πάσχει από αυτισμό για να κατανοήσουν όσοι το αναζητούν τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης.

Η κοινωνική σειρά με πρωταγωνιστές τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Βασίλη Μπισμπίκη , ολοκληρώθηκε με τον εντοπισμό του αγοριού. Άγγιξε δε τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων καθώς προσέγγισε το ευαίσθητο θέμα του αυτισμού και των συναισθημάτων που συνοδεύουν όσους έρχονται αντιμέτωποι με το θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News