default-image

Στην Ελένη έσπασε τη σιωπή της η Πόπη Χατζηδημητρίου- video

Life
Στην Ελένη έσπασε τη σιωπή της η Πόπη Χατζηδημητρίου- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Μενεγάκη και η Πόπη Χατζηδημητρίου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους, σε μια κουβέντα με πολλές προεκτάσεις.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Πόπη μίλησε στην Ελένη για το επίμαχο: πώς πέρασε ο Πρωινός Καφές από τη μία παρουσιάστρια στην άλλη…

Επάνω μας δοκίμαζαν πράγματα

Όταν έφυγε η Ρούλα και μας είπαν να κάνουμε τον Καφέ, επάνω σε μας ο ΑΝΤ1 δοκίμαζε πράγματα. Αυτό είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο! Μπαινόβγαιναν άνθρωποι… Δεν ήταν κανένας χαλαρός γιατί ήταν μετά από Κορομηλά.

Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη;

Μου λες γιατί δεν έχω βγει τόσα χρόνια σε εκπομπές… Αυτή την ερώτηση την ακούω μέχρι τώρα: Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη; Τι έχουμε να χωρίσουμε ρε παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. Το πώς έγινε αυτή η μετάβαση -δεν έχω πρόβλημα να στο πω- από μένα σε σένα και ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα… Δεν ξέρεις ρε φίλε, γιατί ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούσαν και εκτιμούσαν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Μιλάω για μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανένας άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος! Αυτή τη στιγμή, εγώ δεν την μοιράστηκα ποτέ με κανέναν, ο ΑΝΤ1 δεν την μοιράστηκε ποτέ με κανέναν, άρα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτή η στιγμή που μπορεί εμάς να μας απομάκρυνε.

Αντέδρασα όπως θα έκανα με τον μπαμπά μου

Έχουμε ευθύνη των πράξεών μας. Δεν μπορώ να πω εγώ «φταίει η Ελένη ή ο Κυριακού» επειδή η ζωή μου έκανε την πορεία που έκανε. Εγώ δεν ήμουν ποτέ διπλωμάτης. Με τον Μίνωα Κυριακού αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα με τον μπαμπά μου.

Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα περιέγραφε η Πόπη Χατζηδημητρίου και αρκέστηκε να πει: «Εμένα με φέρανε για να είμαι άλλο ένα παιδί μέσα στην εκπομπή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News