default-image

Απολογούνται οι 8 για ναρκωτικά και καλλονές

Κρήτη
Απολογούνται οι 8 για ναρκωτικά και καλλονές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκαν την Τετάρτη τα 8 άτομα που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο Ηράκλειο.

Η σπείρα που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να είχε ως "εγκέφαλο" 59χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστού μπαρ της πόλης. Οι διωκτικές Αρχές παρακολουθούσαν για εβδομάδες ολόκληρες τη δράση του κυκλώματος. Για του λόγου το αληθές, μόνο το διάστημα από τις 19 Ιουλίου έως τις 16 Οκτωβρίου του 2016 έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να χτυπήσει πριν από λίγα 24ωρα: Κάνοντας έφοδο σε κρύπτη, μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, η Αστυνομία εντόπισε μια υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, αλλά και ποσότητες χασίς και κοκαΐνης.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος φέρεται ως προμηθευτής ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης. Ρόλο διακινητή φέρονται να είχαν δύο άνδρες 35 και 38 ετών, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί κομβικό το ρόλο και της μίας εκ των δύο νεαρών γυναικών από τη Ρουμανία που συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι, όπως έγινε γνωστό, καλλίγραμμες κοπέλες που εργάζονταν για λογαριασμό του 59χρονου φέρονται να εμπλέκονται και στη διακίνηση ναρκωτικών.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News