default-image

Ευτυχισμένος ο Clooney μιλάει για την εγκυμοσύνη της Amal

Life
Ευτυχισμένος ο Clooney μιλάει για την εγκυμοσύνη της Amal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο γοητευτικός ηθοποιός George Clooney σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του Amal Alamuddin, για πρώτη φορά.

Ο χολιγουντιανός σταρ, μιλώντας στον δημοσιογράφο Laurent Weil και στο πρόγραμμα τις γαλλικής τηλεόρασης «Rencontres de Cinema», αναφέρθηκε στην πατρότητα και την εγκυμοσύνη της Amal που το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη», είπε ο 55χρονος ηθοποιός με ένα πλατύ χαμόγελο, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Όσο για την αντίδραση των κοινών φίλων του ζευγαριού, όταν πληροφορήθηκαν για την εγκυμοσύνη της Amal, είπε: «Στην αρχή ήταν πολύ ήσυχοι και στη συνέχεια έκαναν με φωνή τους κλάματα μωρών! Και γελάσαμε όλοι!».

http://player.canalplus.fr/embed/?param=cplus&vid=1436656

Στην ίδια συνέντευξη με διάθεση για χιούμορ, τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα όταν στο νου του έρχεται ο 84χρονος Γάλλο ηθοποιό, Jean-Paul Belmondo, που έγινε πατέρας από τη δεύτερη σύζυγό του, Nathalie Tardivel, στην ηλικία των 70 ετών. «Ετσι αισθάνομαι καλύτερα για το γεγονός ότι θα γίνω πατέρας στα 56 μου χρόνια. Όσο χρονών θα είμαι όταν έρθει η στιγμή!», τόνισε ο George Clooney.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News