default-image

Η ακαδημία του ΟΦΗ ευχαριστεί τον Κολιτσιδάκη

Ποδόσφαιρο
Η ακαδημία του ΟΦΗ ευχαριστεί τον Κολιτσιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σελίδα στην καριέρα του Θανάση Κολιτσιδάκη, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ραφήνας, που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Έτσι, αποχώρησε από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του ΟΦΗ, με την επιτροπή να τον ευχαριστεί για την προσφορά του με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Επιτροπή Ακαδημίας ΟΦΗ και ο ΟΦΗ '94 ευχαριστούν θερμά για την φετινή συνεργασία τον τεχνικό διευθυντή Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της Θύελλας Ραφήνας για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Γ' Εθνική. Η συνεργασία μας με τον κ. Κολιτσιδάκη από την πρώτη στιγμή ήταν άψογη και ωφέλιμη για την ανάπτυξη των υποδομών του ΟΦΗ, υπηρετώντας με απόλυτη ευσυνειδησία και συνέπεια το πόστο που είχε αναλάβει. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πολύτιμα προσέφερε στις υποδομές του ΟΦΗ και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και εκπλήρωση των στόχων του και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα συνεργάζεται με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως το αξίζει απόλυτα!

Όσον αφορά την Ακαδημία μας και παρόλο που αποχωρεί ένα σπουδαίο όνομα από το επιτελείο της, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η δομή της Ακαδημίας μας είναι τέτοια που δεν στηρίζεται σε πρόσωπα και το κενό που δημιουργείται με την αποχώρηση του Θανάση Κολιτσιδάκη θα καλυφθεί εκ των έσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News