Ειδήσεις

Χανιώτης φωτογράφος ξεχώρισε ανάμεσα σε 15.000 συμμετοχές

Μια νέα παγκόσμια διάκριση περίμενε το Χανιώτη φωτογράφο, Νίκο Μπασιά, ο οποίος κατάφερε και πάλι να απαθανατίσει μοναδικές φωτογραφίες, αυτή τη φορά από τη νυχτερινή Βουδαπέστη.

Ο Χανιώτης φωτογράφος απαθανάτισε ωραίες εικόνες από τη νυχτερινή Βουδαπέστη ο μέσω του τραμ της πόλης, που στολίστηκε χριστουγεννιάτικα και ομόρφυνε το τοπίο.

Λαμπάκια γέμισαν το παλιό τραμ που κινείται στην πόλη και το βράδυ μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από κάποιο παραμύθι ή να αποτελεί μέρος ενός κουκλίστικου λούνα παρκ.

Ο φωτογράφος δημιούργησε μια συλλογή από εικόνες που δείχνουν πόσο όμορφη μπορεί να γίνει μια πόλη εάν φορέσει τα γιορτινά της αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Με μία από της φωτογραφίες αυτές συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό «5th GREEK PHOTOGRAPHIC CIRCUIT 2017», ο οποίος αποτελεί, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union), FIAP (Federation Internationale de l'Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Συμμετείχε στην κατηγορία «Travel - Ταξίδια»  όπου και βραβεύτηκε με το «Judges Choice 3» για την φωτογραφία του με τίτλο «Budapest Christmas train». Ο διαγωνισμός έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών και η διάκριση προήλθε ανάμεσα σε 15.000 φωτογραφίες από 73 χώρες από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια