default-image

Αναβολή τώρα, προσεχώς περιοδεία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κρήτη
Αναβολή τώρα, προσεχώς περιοδεία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας... η προγραμματισμένη για σήμερα ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο.

Η ανωτέρα βία δεν είναι άλλη από τη γρίπη που ταλαιπωρεί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς χθες το βράδυ ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και επιβάλλει την αναβολή της επίσκεψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη Μητσοτάκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχει στο μυαλό του ίδιου αλλά και του επιτελείου του, όπως τουλάχιστον αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η πρόθεση να περιοδεύσει στην ανατολική Κρήτη πραγματοποιώντας επαφές με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς στο Ηράκλειο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης σχεδίαζε να περιοδεύσει σε Ηράκλειο και Λασίθι σήμερα και αύριο (21-22 Φεβρουαρίου), ξεκινώντας μάλιστα την περιοδεία του από τη Σητεία, όπου θα κατέφτανε στο τοπικό αεροδρόμιο με πτήση και θα επισκεπτόταν την πόλη της Σητείας, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο, και σήμερα το βράδυ θα έφτανε στο Ηράκλειο για να μιλήσει στο "Αστόρια".

Την επόμενη ημέρα θα συναντούσε παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, καθώς και φορείς από το Πανεπιστήμιο κ.λπ. Αυτός ο σχεδιασμός ακυρώθηκε λόγω του τριήμερου πένθους που κήρυξε η Ν.Δ. για να τιμήσει τον Ευάγγελο Μπασιάκο, που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Λόγω του πένθους ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έφτανε στο Ηράκλειο με πτήση σήμερα το απόγευμα και αμέσως θα μετέβαινε στον κινηματογράφο "Αστόρια" για να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία και να αναχωρήσει αμέσως μετά.

Νωρίς χθες το βράδυ, όμως, ανακοινώθηκε ότι λόγω γρίπης αναβάλλεται το ταξίδι του στην Κρήτη. Αυτό δε σημαίνει ακύρωση, αλλά ουσιαστικά θα μεταφερθεί η επίσκεψη σε άλλη ημερομηνία.

Να αναφερθεί ακόμη ότι η αναβολή της επίσκεψής του ήταν κάτι απρογραμμάτιστο, και δεν ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή το επικρατέστερο ενδεχόμενο, παρά το κρύωμα που από τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζε.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι μέχρι και χθες Δευτέρα το πρωί υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση στελεχών για να υπάρξει προσέλευση κόσμου στην ομιλία Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η κινητοποίηση γινόταν όχι μόνο από τα τοπικά κομματικά όργανα, αλλά και από τα κεντρικά της Πειραιώς, ενημερώνοντας τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας τοπικά για την κάθοδο του προέδρου του κόμματος και την κεντρική ομιλία στο "Αστόρια".

Πάντως, πολλά στελέχη σχολίαζαν μετά τη γνωστοποίηση της αναβολής ότι το επιτελείο Μητσοτάκη σκέφτεται να επανασχεδιάσει το ταξίδι προγραμματίζοντας πιο πλούσιο πρόγραμμα και επαφές με τοπικούς φορείς, προσδίδοντας ακόμη περισσότερο παλμό και ένταση στην επικείμενη περιοδεία, καθώς λόγω εποχής - ο βαρύς χειμώνας βρίσκεται στο τέλος του - θα διευκολυνθούν οι επισκέψεις σε περισσότερες περιοχές και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με περισσότερο κόσμο και ψηφοφόρους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News