default-image

Συνεχίζονται απόψε οι "μάχες" του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζονται απόψε οι "μάχες" του Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι μάχες του Champions League, με τους πρώτους αγώνες για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Απόψε στις 21:45 θα παίξουν Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό, ενώ αύριο την ίδια ώρα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Λέστερ.

Στα αποψινά παιχνίδια, η Λεβερκούζεν είναι ένα μέγεθος που δεν μπορεί κανείς να αμελήσει όμως κι από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί τα τελευταία χρόνια κυρίαρχο μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και πως βέβαια μπορεί να γίνει αλλιώς όταν έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς Champions League, έστω κι αν έχει φύγει ηττημένη ως φιναλίστ από το γήπεδο. Βάσει λοιπόν ονομάτων, η πλάστιγγα γέρνει προς την ισπανική ομάδα, που θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης μέσα στην Γερμανία.

Η άλλη αναμέτρηση βρίσκει αντιμέτωπες στο Μάντσεστερ την Σίτι και την Μονακό. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που το εγχώριο πρωτάθλημα δείχνει να χάνεται και να πηγαίνει στην Τσέλσι, θα αναζητήσει μια δυνατή ευρωπαϊκή συνέχεια στο Champions League, ενώ η Μονακό προσπαθεί να επανέλθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό θα αγωνιστεί δίχως άγχος, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (οι αγώνες μεταδίδονται από τα κανάλια Cosmotesports):

Απόψε (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό

Αύριο (21:45)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News