default-image

Χαμός για το ρεύμα στο Ακτάρικα!

Κρήτη
Χαμός για το ρεύμα στο Ακτάρικα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνω-κάτω έγιναν, λέει, με το δημοσίευμα της "Ν.Κ." για το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα "Ακτάρικα"!

Ψάχνουν να βρουν, λέει, τη διαρροή... Η μόνη διαρροή που θα πρέπει να φοβάται κάποιος είναι του υγραερίου ή του ρεύματος, γιατί προκαλεί βραχυκύκλωμα! Τα υπόλοιπα... απλώς μαθαίνονται!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΚΤΑΡΙΚΑ

Δεν είναι και δύσκολο δα στην εποχή μας πελάτης να βγάλει το κινητό και να φωτογραφίσει! Εκτός κι αν έχουν καιρό να δουν πελάτη! Γιατί και αυτό ομολογία αποτυχίας είναι!

Η ουσία είναι αλλού! Δεν είναι δυνατό να μη γνωρίζουν τόσοι δικηγόροι τη νομοθεσία! Ποιος θα πρέπει να βάλει το ρολόι της ΔΕΗ και ποιος θα το πληρώνει!

Η κόντρα στην οποία αναφερθήκαμε αφορούσε στους Πλεύρη και Καπετανάκη για τη ΔΕΗ και το ρολόι! Θα είναι του Δήμου ή της ΔΕΠΤΑΗ; Γιατί παίρνει το κτήριο ρεύμα με καλώδιο από δίπλα; Όσο για τις κούπες που πωλούνται ως αντικείμενα τέχνης, τι να πεις;

Παρελκυστική πολιτική που οι Ενώσεις Καταναλωτών υπό άλλες συνθήκες θα είχαν καταγγείλει αρμοδίως! Αυτά είναι απλώς σουβενίρ. Ωστόσο, ας θέσουμε ξανά το ερώτημα: Αν όλα πάνε καλά στη Βικελαία, γιατί αυτομολούν τα μέλη των Επιτροπών; Προβληματίζεται κανείς ή μπα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News